Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megye képes leírás - Szépségszalon.tlap.hu
részletek »

Bács-Kiskun megye - Szépségszalon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szepsegszalon.tlap.hu » Bács-Kiskun megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Kecskemét Central Beauty Kozmetika

Kecskemét Central Beauty Kozmetika

Regisztrálj a weblapon és minden hónapban, e-mail-ben értesítelek az aktuális kedvezményről! Érdemes tudni róla, hiszen mindig más szolgáltatás kerül sorra! Várom jelentkezéseteket!

Kiskunhalas Kollár kozmetika

Kiskunhalas Kollár kozmetika

Meggyőződésem, hogy a kozmetikus-vendég viszony nem egy egyszerű munkakapcsolat, annál sokkal több, hiszen a vendég nálam a szépségét szeretné még szebbé tenni! Ehhez próbálok a szakmai szeretetemmel és a most megújult kozmetikám belső légkörével a legtöbbet hozzátenni.

Kiskunmajsa L'Oreal Szalon

Kiskunmajsa L'Oreal Szalon

Loreal fodrász szalon kiskunmajsa Igényes környezetben, minőségi alapanyagokkal, professzionális szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket

Soltvadkert Csilla szépségszalon

Soltvadkert Csilla szépségszalon

arckezelések, gyantázások, végleges szörtelenítés, tetoválás, testkezelés, testfogyasztás, smink, méregtelenítés, energizálás, fülbelövés, piercing, pedikűr, manikűr, szolárium, kondi, konditerem, kondícionáló terem

Webköröm árúház

Webköröm árúház

Webáruházunk a műkörmös szakma kiszolgálását tűzte ki célul, emelett és egymáshoz kapcsolódva a kéz-, láb- és bőrápoló termékek iránti minél sokoldalúbb igényeinek kielégítése. Jelenleg 5 gyártó(CrystalNails,EzFlow,IBD,Cupido,LC N) termékeit ajánljuk, tervezzük a Perfect Nails, Orly, Sara Beauty Spa termékeinek a forgalmazását. Közel 5000 termékkel fogunk a körömszakma rendelkezésére állni, többnyire ingyenes kiszálítással. Tehát reményeink szerint egy "legtöbb" igényt kielégítő, vevő- és szakmacentrikus ellátó üzlet a miénk, amelyre egyre nagyobb az igény.

Tuti menü