Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vas megye képes leírás - Szépségszalon.tlap.hu
részletek »

Vas megye - Szépségszalon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szepsegszalon.tlap.hu » Vas megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Beauty szalon

Beauty szalon

Nappali smink Alkalmi, báli smink Menyasszonyi smink és testékszer festés Natur bőrkorrekció vőlegényeknek Tablósmink (natur - szépítő - korrekciós) Modellsmink Smink fotózásra Smink kifutóra Smink TV-szereplésre Fantáziasmink Figurális arcfestés és testfestés Gyermekarcfestés Hennafestés UV - Testfestés Tartós műszempilla LASH beLONG Tartós szempillahosszabbítás Sminktanácsadás

City Woman

City Woman

A megszokott kedvességgel és szeretettel, a legmodernebb csúcstechnológiával, professzionális kozmetikai termékekkel és magasszintű szakmai tudással várom kedves régi és új vendégeimet Szombathelyen ! Professzionális arcápolás, Speciális testkezelések, Szépségápolás, Masszázs Gyógymasszázs

Karát Szépségklinika

Karát Szépségklinika

Szalonunkat AZ ARANYLÓ SZÉPSÉG HÁZÁ-nak nevezzük. Ám nem az arany színének melegsége, nem is mint az anyagi gazdagság szimbóluma és nem a szépség mint esztétikai forma vezetett e rövid jelző megfogalmazásához, hanem az, hogy az Arany és a Szépség a Tökéletesség egy-egy megnyilvánulási formája a világban. Annak a Tökéletességnek, amely harmonikus és abszolút, amelyre lényünk mélyén - egész életünkben - mindannyian vágyunk. A tökéletességhez vezető út egy rövid szakaszán szeretnénk odaadó társa lenni a testi és lelki megszépülés és megszépítés segítségével.

Lívia Szépségszalon

Lívia Szépségszalon

Szlogenünknek megfelelően-Természetes szépség a tudomány segítségével- weboldalunkon bemutatjuk Önnek a Lívia szépségszalon egyedülálló szolgáltatásait. Kérjük szánjon rá egy kis időt, böngéssze át kínálatunkat, s engedje, hogy megihlessék exkluzív szépészeti és jó közérzetet biztosító professzionális kezeléseink, melyeket nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlunk.

Vonzerő FLABéLOS és Szépségszalon

Vonzerő FLABéLOS és Szépségszalon

Szombathelyi szépségszalonunk Flabélos-szal, kozmetikai kezelésekkel, masszázzsal várja a szépülni vágyó vendégeit. Látogasson el edzőtermünkbe és ismerje meg a Flabélost a jövő leghatékonyabb és legkímélőbb edzési módszerét. Mi számítunk Önre, ha kisgyemekes anyuka, és fogyni, formálódni szeretne! Délelőttí akció! Ha az anyuka korlátlan FLABéLOS bérletet vásáról, gyermekbarát környezetben a gyermek felügyeletét megoldjuk. A további arckezelések árából 20% kedvezményt adunk! Flabélos edzések, tréningek Egyedi edzésprogramok Gépi hyaluronsavas arckezelések Svéd masszázs, talpmasszázs Elektrostimulációs kezelés BaByliss Body Tonic elektrostimulációs alakformáló (izomfejlesztő kezelés francia géppel)

Tuti menü